Ritregistratie met de GPS tracker auto

Als zakelijke rijder ben je bezig met van alles. Je afspraken, je agenda en als het tegenzit ook nog je sluitende ritregistratie. Je wilt namelijk niet bijtellen en al helemaal niet je ritten handmatig schrijven.

Ritregistratiesysteem

Rittenregistratie is een manier om de afstand bij te houden die een voertuig aflegt tijdens een bepaalde periode. Dit kan met behulp van een ritregistratiesysteem dat op het voertuig is geïnstalleerd. Dit systeem kan de afstand meten en deze gegevens opslaan voor later gebruik, zoals bijvoorbeeld voor het bepalen van de vergoeding voor zakelijke ritten. Het ritregistratiesysteem registreert automatisch het start- en stopadres, de start- en stoptijd, de afgelegde afstand, totale kilometerstand en het karakter van de rit (zakelijk of privé). Die informatie wordt verzameld en in één duidelijk overzicht weergegeven. 

GPS tracker auto

Een gps tracker voor de auto is een apparaat dat is geïnstalleerd in een voertuig om de locatie ervan te bepalen. Dit kan handig zijn voor verhuurders die willen weten waar hun voertuig is, of voor bedrijven die hun voertuigen willen volgen om bijvoorbeeld te zien of de bestuurders de juiste route volgen. Ook voor efficiëntie, logistiek en planning is dit de perfecte oplossing. De gps tracker kan als laatste ook nuttig zijn voor mensen die hun voertuig willen beschermen tegen diefstal.

Kilometerregistratie

Kilometerregistratie is het bijhouden van de afstand die een voertuig aflegt. Dit kan met behulp van een ritregistratiesysteem of een gps tracker, of met behulp van een traditioneel logboek. Het bijhouden van de kilometerstand is belangrijk voor het onderhoud van een voertuig en kan ook nuttig zijn voor fiscale doeleinden, zoals het bepalen van de vergoeding voor zakelijke ritten. Ook het voorkomen van bijtelling valt daaronder. Kies dan voor een kilometerregistratiesysteem voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Dan bent u zeker van kwaliteit, service en een perfecte werking.

https://www.trackjackeurope.com/rittenregistratie/

Over de auteur

Scroll naar boven